Šta možemo uraditi za Vas

Skladištenje i transport

više pošiljki kao jedna

Skladištenje i konsolidacija pošiljki

Za skladištenje robe raspolažemo magacinskim prostorima u blizini najvećih otpremnih luka: Dalian, Tijanđin, Šangaj, Ningbo, Xiamen, Guangdžou, Shenžen. Lokaciju magacina određujemo prema mestu dobavljača u odnosu na otpremnu luku. Na ovaj način umanjujemo troškove unutrašnjeg transporta, i optimizujemo vreme organizacije pošiljke.

Uz bezbedno skladištenje robe, pružamo dodatne usluge prepakivanja, učitavanja bar kodova, i najčešće tražene usluge – konsolidacije! Dakle, ukoliko imate više porudžbenica i različitih dobavljača, prikupićemo svu robu, spojiti u jednu pošiljku i izdati jedan tovarni list. Na taj način umanjujete zavisne troškove, jer će lokalni špediter pri uvoznom procesu naplatiti usluge po broju tovarnica.

Ukoliko se radi o specifičnoj robi, obezbeđujemo posebne usluge od paletiziranja do fumigacije, pečatiranja kontejnera do premium osiguranja robe.

Našim klijentima omogućivamo ukupno do 5 sedmica besplatnog skladištenja Kini i odredišnoj luci.

Roba stiže na vašu adresu

Transport robe

Bilo da je potrebno organizovati pošiljku avio, brodskim, železničkim ili drumskim putem, organizujemo ih u tren oka.

Usluge rezervacija transporta, hitnih i manjih pošiljki avionom, zbirne (manje od kontejnera) LCL i kontejnerske FCL pošiljke brodom i vozom. Takođe, kroz našu mrežu špeditera možemo organizovati i drumski transport do finalne destinacije uvoza. Neovisno o paritetu odnosno uslovima kupovine robe, (ExWork, FOB, CIF, CNF) usluge transporta iz Kine su Vam uvek na raspolaganju.

Naše cene su preferentne i neretko niže od tržišnih, na osnovu obima pošiljki koje otpremamo na godišnjem nivou u saradnji sa najvećim logističkim kompanijama poput Maersk, Cosco, Hapag Lloyd, MSC

U svakom trenutku su vam na raspologanju informacije o statusu, kretanju i datumu pristizanja pošiljke.

Za kupce na teritoriji Srbije moguće je organizovati DDP uslove, dakle kupovina robe u Kini sa plaćenim dažbinama i dostavom na adresu. Ovu uslugu pružamo preko partnerske kompanije BeSmart.rs iz Novog Sada. Čitav proces nabavke i izvoza iz Kine do uvoza i carinskog zastupanja u Srbiji, i na kraju dostave do skladišta Vaše kompanije.

Prema lokaciji dobavljača

Carinjenje i izvoz

Kada je roba skladištena i spremna na utovar, radimo pripremu carinske i izvozne dokumentacije.

Proces obuhvata prikupljanje dokumenata, ugovora i računa, izdavanje potvrde o poreklu robe, izdavanje tovarnog lista, izrađivanje carinske deklaracija, regulisanje osiguranja, i asistiranje pri carinskoj inspekciji.

Po završenom izvoznom procesu, šaljemo orginalnu dokumentaciju brzom poštom ili telex-om. U odredišnom mestu preuzimate pošiljku i dalje se organizuje uvoz robe. Ukoliko nemate svog lokalnog špeditera koji će se pobrinuti za uvoz, ne brinite, tu smo za vas. Vaše je samo da nas obavestite i mi ćemo kroz mrežu saradnika organizovati sve potrebno.

Na koji način možemo pomoći?

Opišite problem sa kojim se susrećete u poslovanju. Ukoliko imate u planu posetiti određeni sajam, navedite koji. Imate proizvod koji želite uvoziti u Kinu? Pišite nam više o tome.