Šta možemo uraditi za Vas

Skladištenje i transport

više pošiljki kao jedna

Skladištenje i konsolidacija pošiljki

Za skladištenje robe raspolažemo magacinskim prostorima u blizini najvećih otpremnih luka: Dalian, Tjenđin, Šangaj, Ningbo, Xiamen, Guangdžou, Shenžen. 

Lokaciju magacina određujemo prema mestu dobavljača u odnosu na otpremnu luku. Na ovaj način umanjujemo troškove unutrašnjeg transporta, i optimizujemo vreme organizacije pošiljke.

Uz bezbedno skladištenje robe, pružamo dodatne usluge prepakivanja, učitavanja bar kodova, i najčešće tražene usluge – konsolidacije! 

Dakle, ukoliko imate više porudžbenica i različitih dobavljača, prikupićemo svu robu, spojiti u jednu pošiljku (jedan tovarni list). Na taj način umanjujete zavisne troškove pri procesu uvoza i izvoza.

Ukoliko se radi o specifičnoj robi, obezbeđujemo posebne usluge od paletiziranja do fumigacije, pečatiranja kontejnera do premium osiguranja robe.

Našim klijentima omogućivamo do 5 sedmica besplatnog skladištenja.

Roba stiže na vašu adresu

Transport robe

Bilo da je potrebno organizovati pošiljku multimodalno, avio, brodskim, železničkim putem, organizujemo ih u tren oka.

Usluge rezervacija transporta, slanje hitnih i manjih pošiljki avionom, LCL zbirne (manje od kontejnera) i FCL (pun kontejner) pošiljke brodom i vozom. 

Takođe, možemo organizovati i dostavu od carinskog terminala do finalne adrese uvoznika. 

Neovisno o paritetu odnosno uslovima kupovine robe (EXW, FOB, CIF, CNF, DAP …) usluge transporta iz Kine su Vam uvek na raspolaganju.

Imamo preferentne cene trasnporta uz direktnu saradnju sa najvećim logističkim kompanijama poput Maersk, Cosco, Hapag Lloyd, MSC

U svakom trenutku su vam na raspologanju informacije o statusu, kretanju i datumu pristizanja pošiljke. Vaša roba je sigurna, jer svaku pošiljku osiguravamo na 110% vrednosti nabavke!

Za kupce na teritoriji Srbije moguće je organizovati DDP uslove, dakle kupovina robe u Kini sa plaćenim dažbinama i dostavom na adresu. 

Ovu uslugu pružamo preko partner kompanije iz Novog Sada. Čitav proces nabavke i izvoza iz Kine do uvoza i carinskog zastupanja u Srbiji, i na kraju dostave na adresu Vaše kompanije.

Prema lokaciji dobavljača

Carinjenje, uvoz-izvoz

Kada je roba skladištena i spremna na utovar, radimo pripremu carinske i izvozne dokumentacije.

Proces obuhvata prikupljanje dokumenata, ugovora i računa, izdavanje potvrde o poreklu robe, izdavanje tovarnog lista, izrađivanje carinske deklaracija, asistiranje pri carinskoj inspekciji, i osiguranja robe.

Po završenom izvoznom procesu, šaljemo orginalnu dokumentaciju. Nakon pristuzanja pošiljke, pristupa se carinskoj proceduri.

Ukoliko nemate svog lokalnog špeditera koji će se pobrinuti za uvoz, nema problema, tu smo za vas. Poslaćemo Vam carinski račun (obračun poreza i carine) i nakon plaćanja roba je slobodna za preuzimanje. 

Na koji način možemo pomoći?

Opišite problem sa kojim se susrećete u poslovanju. Ukoliko imate u planu posetiti određeni sajam, navedite koji. Imate proizvod koji želite uvoziti u Kinu? Pišite nam više o tome.