Šta možemo uraditi za Vas

Pronalazak proizvoda

Da bi dobili tačno ono što ste tražili

Verifikacija dobavljača

U slučaju da roba koju vi tražite nije već u našem sistemu, prvo predstoji proces pronalaska i validiranja dobavljača. Provera operativnih informacija o dobavljaču je osnovni i prvi korak pri procesu uvoza robe iz Kine.

Koraci koje sprovodimo posle pronalaska relevantnih dobavljača: podaci iz privrednog registra, usklađenost sa objavljenim informacijama poput datuma osnivanja, osnivačkog kapitala, adrese, predstavnika, poslovnih aktivnosti, provera sveukupnog kvaliteta poslovanja.

Nakon validiranja i potvrđivanja informacija, proces nabavke se nastavlja.

verifikacija-dobavljaca

Da se dobije najviše za vaš budžet

Pregovaranje uslova ugovora

Cene na poslovnim platformama poput Alibabe, DHgate, MadeInChina i drugih online trgovinskih platformi su neretko dosta skuplje od veleprodajnih cena odnosno ponude direktno iz fabrike. Isti slučaj može biti i sa cenama koje dobijete na trgovinskim sajmovima ili direktnim mejl upitima. Ovo je slučaj jer se radi samo o kvantitetu robe koju Vi želite kupiti. Odnosno količina može biti nedovoljna da proizvođač pokrije troškove proizvodnje i da ostvari profit.

U  slučaju kada mi pregovaramo uslove ugovora i cenu proizvoda, neretko je da imamo tekuće ili planirane porudžbine kod dobavljača, na osnovu čega možemo dobiti konkurentnije cene.

Naš pristup ima prednost i drugačiji je po tome što su naši sourcing agenti lokalni odnosno Kinezi. Poznavajući jezik i još važnije kulturu i poslovne običaje, čini ovaj pristup pregovaranju efektivnijim i uspešnijim.

Kada su uslovi obostrano prihvaćeni, proces se nastavlja.

Da se uverite u kvalitet

Prikupljanje probnih proizvoda

“Golden sample” ili zlatni uzorak je deo koji apsolutno preporučujemo pre kupovine robe velike vrednosti. Na taj način se uveravate u kvalitet i karakteristike proizvoda. 

Uvek se za uzorak uzimaju dva primerka gde jedan ide vama dok drugi ostaje kod nas radi upoređivanja odnosno inspekcije tokom i posle proizvodnje

Imate više različitih proizvoda i dobavljača

Prikupićemo uzorke od svih i poslati kao jedan paket i na taj način znatno sniziti troškove.

Na koji način možemo pomoći?

Opišite problem sa kojim se susrećete u poslovanju. Ukoliko imate u planu posetiti određeni sajam, navedite koji. Imate proizvod koji želite uvoziti u Kinu? Pišite nam više o tome.