Šta možemo uraditi za Vas

Kontrola kvaliteta i inspekcija

Proverićemo uslove

Inspekcija fabrike

Već ste uspostavili komunikaciju sa proizvođačem, i sada se želite uveriti da je sve kako su predstavili. Neretko se dešava da je ugovorena kupovina sa dobavljačem a da sam dobavljač kupuje robu od treće strane! Poseta fabrike je pod moranje

Dolazak u Kinu je skupa opcija, gde se vreme meri u sedmicama a novac u hiljadama dolara. Umesto toga sve što treba je da nam pošaljete kontakt informacije dobavljača i dobićete pisani izveštaj u roku od 72h. 

Naši agenti će otići na lice mesta i uraditi izveštaj usaglašenosti o lokaciji, proizvodnim standardima i uslovima proizvodnje

Da bi bili 100% sigurni

Provera pri proizvodnji i utovaru

Proces validacije i pregovaranja je završen, depozit je uplaćen, no briga tek tu počinje. Da li će roba biti proizvedena po ugovorenim specifikacijama? Da li će količina biti ispoštovana? Da li će roba biti pravilno upakovana? Da li će uvažiti posebne zahteve pri označavanju robe (label trake, bar kodovi, deklaracija na vašem jeziku itd.)? 

Kao “aspirin” za sve ove problem radimo inspekciju tokom proizvodnje DPI, i po završetku proizvodnje FPI. Inspekcijom se utvrđuje saglasnost sa količinom, osnovnim karakteristima, na oko vidljivim defektima, tačnom obeležavanju i pakovanju robe.

Kao dodatni nivo sigurnosti, da bi bili sigurni da je proizvedena roba upravo roba koja je otpremljena, radimo inspekciju pri utovaru kontejnera. Ukoliko prethodne provere nisu dovoljne da se otklone vaši strahovi, kao poslednji korak u procesu inspekcije možemo obezbediti agenta pri utovaru kontejnera na brod u samoj luci.

Pre serijske proizvodnje

Ocena kvaliteta i testiranje

Pored osnovne provere kvaliteta robe, po potrebi i zahtevu kupca moguće je uraditi laboratorijsku, detaljnu analizu kakvoće proizvoda

Ocena kvaliteta se najčešće radi pri kupovini jednog ili nekoliko  proizvoda u velikoj količini. U ovom slučaju trošak testiranja neće mnogo uticati na nabavnu cenu proizvoda. Ovisno o kompleksnosti proizvoda izdaje se izveštaj na 30+ strana. Cene testiranja jednog proizvoda kreće od USD 500.

Testiranja i analiza RoHS, REACH, EN71, CPSIA sertifikata. Ocena kvaliteta i usklađenost sa CE, EMC, FCC, BIS, INMETRO, ETL i drugim standardima.

Usluge laboratorijskog testiranja izvodi naš partner, odobren od strane kineske nacionalne službe za akreditaciju i ocenivanje usaglašenosti CNAS.

provera kvaliteta robe kina

Na koji način možemo pomoći?

Opišite problem sa kojim se susrećete u poslovanju. Ukoliko imate u planu posetiti određeni sajam, navedite koji. Imate proizvod koji želite uvoziti u Kinu? Pišite nam više o tome.