zašto možete da nam verujete

O nama

volimo svoj posao

Naše klijente vidimo kao naše partnere

Osnivači – različitih nacionalnosti, mesta rođenja, verovanja, interesovanja i hobija  ali sa jednom zajedničkom stavkom – svi smo radili pri odelenjima za nabavku u različitim kompanijama u Evropi.  

Zbirno, preko 20 godina iskustva u radu sa Kineskim tržištem i rešavanjem problema pri nabavci. 

Pre ideje o udruživanju, složili smo se da je najefektivniji metod za uspešnu nabavku iz Kine fizičko prisustvo i konstantno nadgledanje tokom čitavog procesa, ali i oko toga da udaljenost čini ovaj metod skupim i neretko neisplativim pristupom.

Kao rezultat navedenog, uz partnerstvo sa lokalnim kineskim agentima, PartnerInChina.com, kompanija-agent za kupovinu u Kini, je osnovana u Hong Kongu i počeli smo sa radom 2017. 

Sa odeljenima za kupovinu u Hebei, Zhejiang i Guangdong provincijama, naše usluge su dostupne širom Kine

VAŠ POSLOVNI PARTNER U KINI!

Omogućavamo neometan lanac nabavke iz Kine tokom cele godine

Radimo ono u čemu smo dobri. Naš cilj nije da budemo najbolji, već da pružimo usluge krojene po meri i potrebi svakog klijenta zasebno.

Pronalaženje 95%
Kontrola 80%
Logistika 90%

VAŠ USPEH, NAŠ PRIORITET

Mi volimo naš, ali i Vaš posao. Na naše klijente gledamo kao partnere – kad ste Vi uspešni i mi rastemo. Uspešnost svake nabavke je imperativ. Bilo da sarađujemo prvi ili deseti put, naš pristup poslu je isti.

U DETALJIMA JE TAJNA

Pošaljite nam što više informacija u samom startu. Vi najbolje znate proizvod, znate šta tačno želite kupiti. Od funkcionalnosti, do izgleda i pakovanja - sve je bitno. Ovde važi pravilo „što više, to bolje“.

TU SMO DA POMOGNEMO

Proces nabavke je zahtevan proces. Jednostavno previše faktora utiče na uspešan ishod. Mi smo tu da ih otklonimo probleme pre nego se i pojave. Ukoliko ste već u procesu nabavke i imate problem, pišite, tu smo za Vas.

Na koji način možemo pomoći?

Opišite problem sa kojim se susrećete u poslovanju. Ukoliko imate u planu posetiti određeni sajam, navedite koji. Imate proizvod koji želite uvoziti u Kinu? Pišite nam više o tome.